Om oss

Om oss

Här nedan så får ni en liten presentation om oss som bor 0ch bedriver denna verksamhet.

Susanne Fröderberg Hallberg

 

Har ridit hästar sedan 1972 då jag fick min första ponny vid 3 års ålder. Genom åren har det funnits hästar av alla slag men fastnar för de känsliga och heta individerna. 

Älskar att träna hästar från föl till vuxen ålder och få se hur de utvecklas.  Min passion ligger i att få rida ut i skogen och umgås med mina underbara hästar. Jag kommer nu att satsa på akademisk ridkonst vilket ska bli både spännande och utmanande.


Är certifierad hästmassör och sadelprovare.

Martin Fröderberg Hallberg

 

Martin red som liten men sedan tog fotbollen över. Han har god hand med alla djuren på gården och det händer att han rider med oss ut i skogen ibland. Han har stort intresse för natur och vilt vård, har även jägarexamen.

Ger oss massage och träningsprogram när vi behöver det. Martin är cert. massör, PT, hälsovägledare och kostrådgivare.

Sara Fröderberg

 

Har ridit sedan 1998 då jag fick min första ponny Flingan vid 2 års ålder som fortfarande finns kvar på gården. Har provat på att tävla i både dressyr och hoppning under min ponnytid. Under min uppväxt så har vi haft många hästar på gården och min tid i stallet har mest bestått av att träna och rida in dem. Är mamma till min underbara dotter Eztelle. Har nu mycket lovande islandshästar som jag tänker satsa på och det ska bli roligt att få utvecklas med dem.
Jag har som mål nu att utbilda mig till ridlärare på strömsholm.


Är cert. hälsovägledare, PT, kostrådgivare och massageterapuet.

Eztelle Fröderberg 

 

Eztelle är vår fjärde generationen ryttare på gården. Hon myser och rider sin ponny Matilda. Älskar även att få åka med på motorfordonen när morfar är ute och kör.

Johan Hallberg


Johan är han som kör alla maskiner på gården och hjälper till när det behövs. Tycker om att hålla ordning överallt och finns alltid där när de tyngre arbeterna behöver uföras. Tycker att hästar är vackra djur men avstår från allt som har med ridning att göra.

Bengt och Mia Fröderberg 

 

Mia och Bengt började med hästar och andra djur på vår gård som vi senare tog över. Mia har grund utbildning inom trickträning och frihetsdressyr. Hennes islandshäst Humli är mycket duktig inom detta och har börjat sin träning inom AR.


Bengt är en gammal kusk och kan grunderna inom hovslageri. Hjälper till när det behövs.