Hälsa

Hälsa är något som vi brinner för och det är en viktig del som ska göra att vi fungerar i vardagen. Att vi inte ska känna oss hindrade att leva fullt ut på bästa möjliga sätt. Man ska känna glädje i det man gör utan att känna att något hindrar sig själv. 

Just därför så kommer Sara att ha hälsovägledar samtal, PT och kostrådgivning till de som känner att de behöver det.


För frågor tveka inte att höra av dig.
Hälsovägledare är till för att lyssna och hjälpa dig påvägen till att nå dina mål. Vi kommer att göra upp delmål som ska uppfyllas för att nå ditt slutmål. Jag som hälsovägledare kommer att leda dig på vägen men det är just du som måste kämpa till att nå dina mål. Jag kommer alltid att finnas där påvägen och stötta dig när du behöver det.


Som PT vill man ge dig ett program som gör att du får en starkare och hållbar kropp. Du kommer få ett program som är anpassat efter dig, genom tester som du kommer att utföra så kommer jag fram till vad just du behöver jobba med. Det ska kännas bra för dig när du får ditt program och sedan så finns jag som PT där till hands och stöttar när du behöver det.


Kostrådgivare finns där för att se om din kost fungerar i nuet. Du kommer få göra en kost dagbok för 3 dagar och sedan tittar vi tillsammans om det är något som behöver ändras. Jag sätter ihop ett kostschema som du får följa och här ska det kännas rätt för dig som klient. Jag som kostrådgivare kommer alltid finnas där, om det är något som inte känns bra så löser vi det tillsammans.

Personlig träning

90 min konsultation där det ingår att du ska fylla i en hälso deklaration, göra tester och prata om dina mål. Här kan man också få en kostrådgivning. Sedan är träffarna 60 min och det är två veckors mellanrum till nästa träff.


4 träffar + en gratis konsultation: 1100 kr

6 träffar + en gratis konsultation: 1500 kr

10 träffar + en gratis konsultation: 2000 kr

13 träffar + en gratis konsultation: 2400 kr

Kostrådgivning

90 min konsultation där det ingår att du får fylla i en hälsodeklaration, vi går igenom dina mål och kostdagboken. Sedan är träffarna 30 min och det är två veckors mellanrum till nästa träff.


4 träffar + en gratis konsultation: 1000 kr

6 träffar + en gratis konsultation: 1500 kr

10 träffar + en gratis konsultation: 1800 kr.

Hälsovägledning

60 minuter konsultation där du pratar om vad just du vill uppnå och då får du fylla i hälso deklarationer. 60 minuter långa är träffarna och med en veckas mellanrum till nästa träff.


4 träffar + en gratis konsultation: 1000 kr

6 träffar + en gratis konsultation: 1500 kr

10 träffar + en gratis konsultation: 1800 kr